10 maj 2013

Geeky spanar: Survive a Zombie outbreak

Utanför Örebro, i Stråssa för att vara mer exakt, finns ett gammalt gruvområde. Där finns det skog, öppna terränger och några byggnader varav det största är nio våningar hög. Längre in i "staden" finns det små hus och underjordiska gångar. Runt om i hela området går långsamma haltande personer... Bilar som kör här och där med beväpnade otrevliga typer... Zombie-apokalypsen har alltså slagit ut.

I sommar har du chansen att träna upp dina skillz för vad som komma skall (vi alla är väl mer eller mindre övertygade om att någonting liknade kommer att ske?) och här ute kan du som ensam eller i grupp försöka överleva - i 24 timmar. Ute i området kommer du hitta vapen, ammunition, konservburkar, tändstickor, rena och torra sockar, informationslappar om ställen att undvika eller ställen med bra grejer att loota och mycket mer!

Alla startar med tre liv. Dör du en gång, måste du till Gruvkontoret för att kunna "respawna" och då kan du även passa på att fylla på din vattenflaska och gå på toaletten. Om alla dina tre liv är slut, blir du själv en zombie... Du kan döda zombiesarna, men de kommer återuppstå igen. Dödar du en annan överlevande, kan du loota dennes grejer och plocka på dig användbara stuff och sen kuta därifrån. Dock får du passa dig för banditgänget. De dödar allt som rör sig, vare sig man är zombie eller inte. 

Visst låter det kul?! Läs mer om det och anmäl dig här: Batalj - Zombie games

Tog en bild på Bataljs butik som finns i Örebro. 
Deras datum för detta fantastiska eventet!

Vi båda i geekredaktionen har planer på att testa det här. Ska vi dra dit tillsammans? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments