26 juli 2013

Veckans spelapp: Words in a pic

De flesta utav er har säkert redan hört om spelet Words in a pic

Du får upp en bild och massa bokstäver. Varje bild har tre tillhörande ord som du ska gissa fram. Det finns fler andra ord du kan få fram av bokstäverna, men det är bara tre utvalda som blir gröna. 
För varje bild du klarar av, ju högre level kommer du. Jag är själv en nybörjare och är nånstans på nivå 60, medan min lillasyster har nått lvl 250-nånting. Det är alltså bara att köra på hårt! Det är svårt att komma ifrån det, för ser du nån som håller på kan du inte låta bli att hänga över personens mobiltelefon för att till slut ta över den helt och hållet och skriva orden själv... Av egen erfarenhet: skaffa eget på din mobiltelefon.
Jag tycker att det är bra underhållning, det känns även lite som korsord där du ska komma på andra synonym för ord. Har du inget att för dig, gått igenom Facebook, Instagram och Twitter x antal gånger i väntan på annat så är det här fett najs tidsfördriv. 

 Note: Man kan änsålänge inte tävla mot andra. Däremot kan du be om hjälp på FB eller Insta och hoppas på att nån vänlig själ hjälper dig. Men visst hade det varit kul att se hur fort man kommer på de tre rätta orden på kortast tid mot någon annan? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments