10 apr. 2013

Geek week: Spel, TMNT, Meme-tårtor och tumblr

The Sims 3 - Universitetsliv och Sim city kom ut den 7e mars! ♥ Geekredaktionen har börjat köra Galenpanna på fester med ett gäng glada människor. Bilbo Baggings och Hello Kitty har dock fått oss båda att förlora ♥ Minh Le, en av grundarna till CS, har skapat ett nytt spel: Tactical Intervention ♥ Marianne har varit en sväng till Finland och självklart varit på bio.♥ Förra helgen firade vi TinA som fyllde nyss 25. I födelsedagspresent fick hon inte en, utan två stycken tårtor (för alla uppenbarligen vet hur mycket TinA älskar tårtor...) :
Dödskalletårtan har Eleni gjort och It's something tårtan är gjord av Marianne och Laura (Det var egentligen meningen att det skulle vara en Hulken-tårta, då TinA ville ha en sån. Men pga alla Hulken leksaker var för dyra, så fick det bli en miniatyr Batman istället. Hey - it's something! - Och vad är inte bättre än en meme-tårta till vår kära TinA som smittar memes omkring sig var hon än går?)


Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the shadows släpps i sommar.

♥ Följ Mariannes träningspepp på tumblr här: Maryisms - Strong is the new skinny. Hon har gått och blivit sån där jobbig fitness-galning... ♥

Vi får dessutom be om ursäkt att vi har varit lite tysta här på bloggen. Det är mycket som hänt, jobb och plugg och träning (för Marianne då..) så vi har tagit en liten paus från denna.. Men vi lovar att skärpa oss. Vad har ni hållit på med sen senast?

♥  Geeky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments