5 feb. 2013

Geek week: FEAR 2 upplevelser och WoW-helg

GTA V släpps i september! ♥ Det ryktas om att David Bowies son, Duncan Jones (som f.ö. har gjort Source code) ska ta World of warcraft ett steg längre och göra en hel film. ♥ En blogg om mystiska grejer som hänt i världen över. ♥ Tina har fått sin WoW-dos under hela helgens gång och suttit inlåst i ett nersläckt rum med Skype som enda kommunikationsmedel. Hon och hennes kusin blev på lvl 25 slaktad av en fet dwarf på lvl 90 ungefär... hela tiden. ♥

♥ Marianne har däremot för det mesta spelat LA Noire under veckan och även testat FEAR 2, som hon råkade köpa. Och det gick ungefär så här:


Hon blev attackerad av någon ässhål, självklart fick hon panik och försökte skjuta asshålen. Men hon lyckades bara skjuta precis överallt förutom på asshålen - mest i taket. Och medans allt detta hände skriker hon (till sig själv): MEN IIIDJOT, VAFAN SKJUTER DU I TAKET FÖR. Sen dog hon. Och gav upp med spelet. 


Så gick de enda 4 minuterna hon spelat FEAR 2. Det återstår att se om det någosin kommer dyka upp någonslags recension av spelet - speciellt en som inte innehåller massvis med svordomar om hur jävla läskigt spelet verkar. 



Vad har ni hittat på under veckan? Testat något nytt spel, eller sett nån bra eller dålig film?

♥ Geekredaktionen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments