21 okt. 2013

Halloweenfilmer vecka 2

Liiiite sent ute med inlägget, men här kommer den och snart en till om halloweenfilmer för vecka 3! :)

9/10
Lizzie
Lizzie Borden got an axe
and gave her mother forty whacks
When she saw what she had done

She gave her father forty-one

Jag kanske borde ha lyssnat mer på iMDB än på all (hänt på riktigt!) fakta innan jag kollade filmen. Den var så dålig att jag faktiskt inte ens såg klart. What the hell?



10/10
The Dark
Första filmen nånsin där Sean Bean inte dör! Heheheh. Med sitt engelska/walesiska uttal sprang han och frugan runt och letade efter sin dotter som befarats ha drunknat. De får under tiden kontakt med en annan flicka i trasiga kläder och otvättat hår och börjar snart inse sambandet...



11/10
Session 9
En film om ett gäng som ska sanera ett övergivet mentalsjukhus, som tog typ trekvart på sig innan någonting hände. Efter det följer ytterligare mer konstig, non-connection, hundra års tjöt. Samtidigt som man får höra några meningar från olika rullar av psykpatienterna och terapeuten. Två dudes från CSI och CSI Miami är med.



12/10
Cry Wolf
Ett gäng ungdomar som kör en lek där man ska ljuga och hitta på berättelser. De kommer in på hur var och en i det här gänget skulle dö, utefter deras personligheter och egenskaper and theeeen... the reality visits.


13/10
Halloween (1978)
Första filmen om den ökände Michel Myers. Mannen som kan gå snabbare än du springer, mannen som kan ramla flera meter ner, utan att bryta ett ben. Mannen som kan få en nål i nacken, utan att må så dåligt.


14/10
Inget.


15/10
The messengers
Den första filmen jag såg med Kristen Stewart :3 Hon har alla sina legendariska ansiktsuttryck i denna filmen också, men jag gillar henne ändå. En småtypisk film där bakgrundsljuden och missförstådd tonåring sköter det mesta i skräck-kategorin. Jodelle Ferland (Silent hill) är också med och spelar faktiskt en pojke i denna filmen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments