24 okt. 2013

Halloweenfilmer vecka 3

16/10
The skeleton key
Kate Hudson spelar en 25-årig personlig assistent till en äldre förlamad och stum man i ett gammalt hus. Frun till mannen beter sig lite skumt, medan mannen försöker berätta vad som är fel. Inga speglar är tillåtna alls i huset, Rum uppe på vinden är låsta. Hoodoo-böcker. Twistad avslutning.


17/10
Hocus Pocus
Den här filmen är ju om någon en klassiker! Humor, sarkasm, rediga halloween-prylar, häxor, kvastar (dem ser man inte mycket av längre!) och typ enda filmen där Sarah Jessica Parker ser någorlunda bra ut!


18/10
Carrie
En skräckklassiker från 1976. En high school-tjej med en extremt kristen mamma (till den nivån att jag blir riktigt irriterad på henne) och mobbare till klasskamrater på både psykiskt och fysiskt plan. Men Carrie, hon ger igen på ett blodigt och annorlunda sätt!


19/10
The people under the stairs
Störda föräldrar som håller sin dotter inlåst, men en unge bryter sig in och stöter på en mystisk person som bor i väggarna i huset och håller flickan sällskap...

20/10
Nada!

21/10
Trick 'r treat
Kanske inte världens läskigaste film, men den har varit en tradition för mig i flera år nu. En liten skum figur som dyker upp på olika ställen och folk går en ond bråd död till mötes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments