24 mars 2013

Shit vad jag hatar Facebooks annonser

For helvede, Facebook, FÖR HELVETE! Nu är jag jävligt trött på allt jävla annonserande om exakt allting, för djävulen!


2 kommentarer:

  1. Det värsta av allt är ändå att annonserna anpassas efter ålder och civilstatus. Att man förväntas vara mamma och vilja gå med i Pampersklubben bara för att man passerat 25-30, eller att man är så desperat att man förväntas gå med i någon datingsajt bara för att man är singel. Datingsajter som till råga på allt "lockar" med bilder av sliskiga killar som de tror att man ska gilla utseendet på.
    Att döma av detta kan man alltså bara befinna sig i två olika stadier av livet i dessa åldrar: småbarnsmamma ELLER desperat längtande efter att förverkliga sig själv som del i Den Heliga Tvåsamheten så att man också kan BLI mamma.
    Arrgh!
    Att Facebooks enda funktion egentligen tycks vara att få folk att frivilligt och aningslöst utelämna sig själva och sina intressen så att de kan slänga upp just de där annonserna i ansiktet på en är ju också ett kapitel för sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hear hear! Det där är faktiskt otroligt irriterande. Jag har skaffat adblock för att slippa alla irriterande reklamer. Eller nåja, iaf de flesta (just dessa pampersgrejer och dejtsidorna) visserligen har jag nog inte någon relationsstatus på facebook heller, så vetefan varifrån de drar informationen om att jag är singel. Vilket får mig att bli ännu mer rasande...

      Radera

We ♥ comments