14 sep. 2012

Veckans spel: Sam & Max

Peka klicka - spel. Det låter som något om är mer lämpligt för en 3-åring än någon som närmar sig 30. För ungefär ett halvår sedan hade jag aldrig hört talas om "Sam and Max", ett spel utvecklat av LucasArts. Men sen fick jag möjligheten att testa spelet och blev lite kär.



Sam är den som är lite tillbakadragen och lite chill och skön hund - kanske den som tar jobbet mer allvarligt, medan Max är en psykopatisk, hyperaktiv och sadistisk kanin. Tillsammans är de Freelance Police, vigilantees - alltså detektiver. 


Spelet, som nu är inne i tredje säsongen, publiceras som avsnitt (dock har nyaste spelet några år på nacken..) Jag har dock endast spelat den nyaste säsongen The Devil's Playhouse, där Sam & Max jagar gorillor från yttre rymden, är på äventyr i Egypten och får övernaturliga förmågor. 

Spelet är inte endast otroligt underhållande, utan det finns även en hel del sjuk humor i det (Geekredaktionen ♥ sjuk humor.) Man får ibland gå omkring och fundera ganska länge på vissa puzzles, tills man kommer vidare i spel. 

Så tänkte jag också tipsa om att alla Sam & Max spel är på rea på Steam nu i helgen, du kan köpa alla spel för endast 15 €! Mycket, mycket värt spel att spela! 

♥ Marianne

Translation: Sam & Max - Just love them. Specially that psychotic rabbit. He's so sick and makes me laugh my ass of! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments