16 maj 2012

Dagens geek-outfit


Idag är en bra dag. Nämligen hade min nya hoodie äntligen kommit till posten. Direkt när jag fick aviseringslappen i brevlådan, klädde jag på mig snabbare än Clark Kent blir Stålmannen och sprang nerför trapporna och cyklade supersnabbt till affären efter paketet. Stod i kön på posten som ett ivrigt litet barn på julafton. Hade lust att knuffa undan de gamla kärringarna som stod i vägen för mig och min nya precious. Vilken tur att jag ändå kunde hålla mig och när jag väl fick paketet i mina händer, hade jag lust att riva upp det där på plats och byta kläder. Men jag kunde hålla mig igen och cyklade fort hem igen för att testa hoodien. Och den satt ju hur fint som helst. Yay!

Fastän jag i min presentation sa att jag lider av hästfobi, så gäller det inte My Little Pony. Hur kan man inte älska pastellfärgade supergulliga små ponnysar? Nej men precis. Visserligen gillar jag inte så där jättemycket den nya serien Friendship is magic (alldeles för anime/mangainspirerat.) Men 80- och 90-talets My Little Pony är ju helt klart väldigt kära för mig (nostalig och så där.)

Hoodien är förövrigt köpt på play.com, som är filmnördens Mekka, när det gäller typ vad som helst. Jag hittade denna för ynka 120 kr (lagerrensning - finns kvar ännu!) och det absolut bästa med play.com är det att de har gratis frakt - typ överallt i Europa (vet dock inte om resten av världen.) Dock ett litet minus för att man inte får köpa gadgets (prylar) om man inte bor i UK (var meningen att köpa till exet, Han-som-tror-sig-vara-Hulken, en Star Trek-pryl i födelsedagspresent. Men det gick ju inte så bra..) Men nåja. Nu är den här i alla fall. Och jag kommer bli så jävla coolast på jobbet!  

Så, vem har tuffaste hoodien nu då? 

Translation: Look what finally arrived in the mail. Now I will be coolest in town with my My Little Pony hoodie from play.com!

Tune in. Imorgon blir det inte bara en, utan två stycken filmrecensioner! Och dessutom är det dags för TinA att göra sitt första inlägg också! (Så får jag ta en välbetjänad paus - på jobbet.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments