27 maj 2012

Geek Week: Transformer ugglor, Metallica och sista personen i världen som sett Game of Thrones

Saker vi ♥ denna vecka:



♥ Veckans lol (never gets old): Tranformer owl



♥ Veckans lolcat (även denna blir aldrig gammal): Ikke vara otrogen, det kan bli en ful histora!


♥ Lego à la Dante - hur ball som helst! Sådana vill ju vi göra också! Någon som har några lådor Legos liggande under sängen kanske? 


♥ Det ska tydligen komma två stycken till Iron Sky-filmer! Geekredaktionen gillar muy mycket. Speciellt Marianne, for obvious reasons.


♥ Sheldon Cooper aka Jim Parson har gått ut som homosexuell - heder åt honom! Tydligen har omvärlden vetat om detta i två år?! Var har vi varit?


♥ Metallica är ute på turné och har hunnit vara i vårt grannland Norge. En jävel lyckades sälja solglasögon till vokalisten James Hetfield i Oslo. Frågan ä : varför säljer inte vi glasögon för?*grrr* Nästa vecka ska de till Finland och Danmark. Vi hade gärna velat gå på deras spelningar i alla tre länder, men vi har som sagt ett gäng ursäkter för varför vi inte gör det.


♥ Veckans låt i sann Metallica-anda - Raised Fist - Friends and traitors


♥ Sara har upptäckt Game of Thrones- cirka 100 år senare än resten av världen tydligen (något besviken över att ingen tvingat henne se detta tidigare. Hon tittar surt på geekredaktionen, de tittar tillbaka och svarar att hon är slow att fatta deras tappra försök att rädda henne från ett liv utan Game of Thrones) Numera säger hon: Incest är bäst!!!


♥ Ultimata nördklockan. 


♥ Nu finns vi även på Facebook! Vi har nämligen hört att om man inte finns på Facebook, finns man inte alls. Vi kommer använda Fejan som ett tillägg för bloggen, så ni måste ju gilla oss där också (or else..) Detta är också bra för er som wajnade att vi skriver allt för sällan!


♥ Det finns faktiskt superkrafter geekredaktionen inte vill ha >dessa<


Veckans otur:




Marianne fick en lite hälsning från en random fågel i sitt fönster. 


Tina tog ett efterlängtad bad i sitt badkar för första gången sedan hon flyttade in för två veckor sedan. Hon har lite bråttom när hon bestämmer tid med geekredaktionen och drar upp proppen och låter det varma sköna vattnet rinna ut... eller nej vänta nu. Det rinner ju ut över hela golvet! Tina (som har katter) hinner dra upp pappersförpackningen med kattsanden, allt det andra fick offras likt Titanics passagerare. Hon och katterna tittar på hur vattennivån stiger innan Tina (äntligen) fattar att hon kanske ska sätta i proppen igen och låta dusch-avloppet få "andas" lite. Det blir att städa sedan... 


Sara hade sin sista underbara, efterlängtade praktikdag på sjukhuset. Hon hade fått en sovmorgon till 08.00 och var ett enda happyface. Tills hon skulle iväg till praktiken. Hennes nyckeljävlar hade tagit sin kos till fjärran, för de fanns inte i nyckelskåpet, i väskorna, i kläderna, inte heller i de jäkla klädhögarna, inte i diskmaskinen, inte heller i de snuskiga soporna. Hon bestämde sig för att kolla där de absolut inte kunde vara. I träningsbagen. Ni förstår Sara hade liksom slängt sina nycklar i träningsbagen, för att hon undermedvetet kände att hon hade för mycket tur i livet. 


♥ Coming up next week : Facebook, Arkham Asulym & Men In Black 3 - and other awesome stuff.


Keep being awesome! - Geekredaktionen


Translation: Highlights this week - bird shit in the window, one flooded bathroom, one set of malplaced keyes. Not being able to see Metallica play. New Iron Sky movies on the way. And now we finally have a Facebook page. Which means we now exist for real real and not for show show. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments