11 juli 2012

Veckans geek-inredning: Marvin

Om ni letar efter shabby chic och liknande inredningsstilar kan ni gärna leta vidare - sådant ski.. fuffens håller vi verkligen inte på med här. Däremot kommer vi då och då i brist på geek outfits att visa lite annorlunda sätt att fixa och indreda sin lägenhet - med nördigare detaljer. 


First out: Marvin the Martian 

marvinthemartian

Marvin the Martian, alltså. Vem älskar inte honom? Denna lilla plastiga Marvin hittade jag faktiskt på McDonald's av alla möjliga ställen. Han hade råkat hamna med i en Happy Meal av någon anledning. Inte undra på att han ser asförbannad ut. I för sig är det inte så ofta jag går in på en McDonald's egentligen. Knappast någonsin. Men denna gång hade de verkligen valt rätt leksak att ha med i Happy Meal (Jaha vaddå? Hurså kan inte en nästan 30-årig person köpa en Happy Meal för? Vem sa att den var till barn? Vavava?) för att locka in mig till deras äckliga "restauranger" och köpa deras äckliga burgare. 


Marvin spottar ut papperslappar från sin hjälm. Jag vet inte om det är för att han blivit väldigt sur av någon anledning, eller för att det är för att han egentligen är något dumt spel. Hursomhelst. Han står alltid och väntar med sin vänliga blick när jag kommer hem och hälsar alla mina gäster, precis lika vänligt. Vilket är precis varför han är helt klart bäst! Vem fan behöver en hund eller katt, när man kan ha Marvin och vakta huset? 


♥ Marianne


Translation:

One of my very dearest things in my apartment (one of many that is) is Marvin the Martian. A plastic toy I once got with a Happy Meal (of course I didn't buy it for myself - why would any 30-year-old do that...?) He greets me every day when I get home from work, and we both have that same happy face. That's why it was love at first sight. 


3 kommentarer:

  1. Hmm han har jag missat och då har jag jobbat där sen många år tillbaka...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har för mig att den var från Finland, är inte helt hundra säker. Har Finland och Sverige olika leksaker? :o

      Radera

We ♥ comments