22 okt. 2012

Le random: Geekys planering

Le awzomish geekredaktionen har ju ett gäng planer vi ska (eller i alla fall har tänkt) utföra innan nyår. 

Halloweenfest: På lördag ska vi två låta världen få se våra riktiga jag. Vi kommer ha massa smink och kläder vi aldrig annars skulle ha på oss. Sen ska vi trick 'r treata folk medan vi traskar bort till festens lokalisation. Det roliga med festen är att man ska agera så som man är utklädd. Kommer du som en vampyr, ska du bete dig som en också. 

Lan: Spela Arma II: Dayz. Vi ska skrika, hoppa ur stolen och stå och skrika, trycka ner alla knappar på tangentbordet och skrika. Slutligen när vi ska smyga in i en zombiefixerad stad kommer vi huka oss ner med några centimeter från skärmen. Sen skrika när vi är upptäckta.

Biofilmer: Om vi tittar det på bio eller väntar tills filmerna är tillgängliga spelar ingen roll. 
Ted
Paranormal Activity 4
Hotell Transylvania 
Frankenweenie 3D
The Hobbit: An unexpecting journey
Breaking Dawn: Part II (det är nog bara TinA som kommer kolla på denna) 

Spelkvällar: Det har ju blivit en del spelinköp (bräd -och kortspel) så här ska det spelas! Till exempel Risk, Det borde man ju veta!, Fylletornet (inte? Nähä) med mera.

Pepparkaksbak: alltså FTW!!! Vi är dessutom rätt grymma på att göra olika motiv. I alla fall om ni frågar oss och ingen annan.

Julfirande: Är det något vi är, så är det julnazis. Det ska finnas glitter, gran, julgodis, julmust, clementiner, vörtbröd, julskinka, nötter, glögg, pepparkakor, lussebullar, julklappar, julstrumpa, massa rött och grönt och självklart en jultomte! Och Marianne ska äta minst fem kilo finsk potatislåda. 

Resor: Vi hoppas på snabbresor till Helsingfors och Ullared. Ja, våra hemstäder. Ibland längtar även geeks hem till le wild family.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments