14 okt. 2012

Geek Week: Jenna Marbles, rekordhopp som får oss att spy och Facebook does it again.



♥ Vi absolut äääälskar Jenna Marbles och hennes fuckade humor. Hon är lite som vi, den amerikanska versionen av oss.. Plus att kolla nu in hennes Turtles-tshirt i klippet! Älsk på den! ♥ Marianne hade en "hej, jag har bott i denna lägenhet i 2.5 år nu ska vi ha inflyttningsfest"-fest!"-fest och nu vet Geekredaktionen att det ryms fler än 11 personer i en lägenhet på 21 kvadrater. Mycket rolig fest! (Och orsak till varför lördagsinlägget inte dök upp...) ♥ Vi har haft mycket höstmys nu, med ljus och te och massvis med film, spel och serier. ♥ The Big Bang Theory är bättre igen, pust! Tur det! ♥ Dexter - nya säsongen. Omg. Spännande, eller hur?  ♥  Och slutligen: Lite dålig humor för att glömma att måndagen knackar på dörren:



The jury is still out, utifall vi gillar eller ogillar Felix Baumgartens fallskrämshopp från 39 kilometers höjd. Liksom det är visserligen lite coolt, men... som TinA sa det: "Hade det varit jag hade jag spytt i hjälmen." Var det verkligen värt det? Eller?

Och så är det dags för Geekredaktionen (eller speciellt Marianne) att hata lite Facebook igen. Kommer ni ihåg när Facebook använde användarnas privata bilder i reklam? Mm m, stiligt vi vet. Det var 125 miljoner människor som drabbades. Och nu tycker en domstol att Facebook ska betala 20 miljoner dollar för detta. Och dividerar man det på 125 miljoner så får varje person... 2 cent (US) dollar som ersättning. Woppidoodaa. Dock kommer säkert inte alla fylla i papper för att få ersättning, och Facebook har gått ut med att de betalar en enskild människa högst 10 dollar.

Snacka om att vara jävligt snåla och dessutom visar detta bara att de seriöst pissar på privacy policyn. Hrmph! (källa themarysue.com)

Piis! ♥ Geekredaktionen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments