26 okt. 2012

Veckans spel: Limbo

Hur många utav er har hört om Limbo? Jag har inte spelat mycket på den, men har sett bland andra Pewdiepie spela lite längre och har väl lite småhum om hur det är. 
Spelet är en såkallad pusselplattform, som går ut på att du är en liten pojke som vaknar upp i skogen och ska leta efter sin syster. Det känns som att det är ett dystert spel då det bara är svarta och vita färger och lite gråaktiga konturer här och där. Det är inte heller direkt något party-ljud du kan förvänta dig i spelet. 
Du ska komma på olika lösningar för att kunna ta dig vidare, men ja.. oftast dör du. Och du får se hur spindelns ben (som ni ser på bilden vid trädet) gå igenom pojkens kropp eller dessa bubblor som uppstår när han drunknar. Till slut kommer du förhoppningsvis på hur du ska ta dig vidare över dessa hemska hinder. 

Lite småskumma bilder för att det spelades på en vägg (via projektor). Jag tyckte, så långt som jag hann spela, var det rätt najs ändå. Okej, kanske inte när man dog hela tiden, men det var uppfinningsrika lösningar och ja... man vill ju spela mer, så är det bara. 

/TinA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments