2 okt. 2012

Veckans wantsies: Star Trek London


Det var egentligen meningen, att vi på Geekredaktionen skulle åka till London nu mot slutet av månaden för att gå på Star Trek London-konvent. Vi hade tänkt oss klä ut till Klingon och till Vulkan, och gå runt omkring på konventet och skrika "Qapla' " och "Live long and prosper" till precis alla - samt high fivea alla kaptener (och även Data, Trip, Borg-drottningen samt typ alla andra som besökte konventet.)

Men nu blev det så, att våra (mest min) plånbok vägrade tycka lika som Geekredaktionen och vägrade gå med på vår fina plan. Såå, vi får nöja oss med att drömma om att resa till London den 19:e oktober. Om då inte någon vill vara världens gulligaste människa och sponsa oss dit (vi lovar feeeet länk och typ hundratusen kramar och kanske en eller två pussar i så fall.)

Biljetterna kostar från 29 pund för till 49 pund för en tre-dagars - så finns det extra special biljetter också, där man får massa gottiga grejer med och kanske får krama någon kapten - eller hur var det nu?

♥ Marianne 

PS. Det där att klä ut oss till vulkan och klingon - det var ett skämt. Eller typ ja, tror jag i alla fall. 

PPS. Tina har förmodligen ingen aning vad en Klingon är eller vem som var kapten på Voyager. Men hon skulle ändå följa med. För så awesome är hon. Plus att jag ännu en dag ska få henne och bli en trekkie. 




Translation: This week we want to go to Star Trek London. But our wallets don't agree with our plans. So we're gonna daydream instead. 

Click pics for source. 


2 kommentarer:

We ♥ comments