19 aug. 2012

Geek week: Världens gulligaste katt, Robopedia och WoW-grejer.

Geekredaktionen ♥ denna veckan:
Världens gulligaste katt? Jajjemän! Om du kan titta på bilderna utan att säga "aaaaaw" eller bli rörd på nåt annat sätt kan du få en kaka av oss. ♥ Än har inte maskinerna helt tagit över världen, men det finns faktiskt en Robopedia där du kan läsa på om robotar och förbereda dig inför framtida robotapokalypser. Här står det lite om BIOLOID till exempel. ♥ World of Warcraft kom nyligen ut med nyheten att spelarna kan välja vilken ras de vill när patch 5.0.4 släpps, oavsett vilket expansionpaket man har. ♥ Counter-Strike: Global Offensive släpps den 21:e augusti. Du kan förköpa det på Steam och få 10% rabatt! Tips: Plaguefest.com har fixat en Zombie mod för den intresserade. ♥ Tydligen planerar de att Expendables 3 kommer vara en film med kvinnliga actionhjältar (men förmodligen ha kvar någon av snubbarna från ettan och tvåan.. synd.) Yay! Mer kvinnliga actionhjältar till folket! ♥ Saras efterlängtade semester har börjat! ♥

Vi tycker att Katie Cooks alldeles underbara Star Wars bilder är helt fantastiska. Kolla in mer bilder på hennes sida här. Bild lånad från samma sida. (via Official Star Wars Blog)
♥ Kom ihåg vår allra första superhjätetävling! (Vi lovar att det kommer vara värt att vara med! Scouts honor! (Ja, Marianne har faktiskt varit med i scouterna en gång.. men det är en helt annan historia.)) ♥

Mindre ♥
• Nu är vi inga jättestora Apple-fans i redaktionen, men för den sakens skull bryr vi oss inte mindre om dem för det. Nu ryktas det om att Apple och Googles konflikt har gått så långt att Apple "slänger ut" Youtube ur nya operativsystemet iOS 6. Dock ska iPad- och iPhoneanvändarna kunna ladda ner Youtube-appen, så de blir ju inte helt utanför.
• Säkerhetschefen på Trafikverket avråder folk att ha på sig hörlurar i trafiken, då fyra personer på senaste tiden har omkommit i tågkrock för att de inte har hört signalerna.
• Playstation 3-användarna får fortfarande inte chansen att spela Skyrim: Dawnguard, då företaget anser att spelet inte är tillräckligt bra för dem. Kan nämna att Skyrim var inte helt felfri när det släpptes till PS3, så det kan ju vara orsaken till att Dawnguard får vänta lite.
• Mariannes plugg har börjat igen. Urk.


♥ Geekredaktionen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments