3 juni 2012

Geek Week: Nördiga prylar, zombiesar i trädgården och nörd-öl.

Denna vecka har vi cravings efter:
Alice in Wonderland-inspirerade smycken ♥ Nagellack med nördiga namn ♥ Mustachklockor ♥ Superhero-glas ♥ Tuffa USB-minnen ♥ Star Trek muggar ♥

Kolla här, för att veta varifrån man får tag på dessa pärlor. 


Vi har även cravings för supermantavlor made by Mary ♥ Coola robotäggklockan från Lagerhaus
Självfallet måste alla ha sitt egna extraliv i form av en grön svamp från Gamestop


♥ Ifall vi hade en trädgård (vilket vi givetvis kommer att ha bara miljonerna börjar strömma in på kontot.. när en rätt person hittar denna fantastiska blogg) skulle vi fylla den med zombie-trädgårdstomtar. För att det är hur coolt som helst! Klicka på bild för källa. 

♥ Idag sänds sista avsnittet av Game of Thrones i USA. Geekredaktionen tycker det är jättetråkigt och hoppas på att man snart uppfinner ett sätt att spola tiden jättejättesnabbt så där cirkus 10 månader. Men fear not våra nördiga vänner, om endast 1 vecka börjar True Blood och räddar därmed sommaren. Yay!



♥ Marianne har som ett mål i sitt liv att se all Star Trek som finns. Hittills har hon sett alla filmer, Voyager och Enterprise. Original Series har hon sett hälften av och nu började hon kolla på The Next Generation. Japp. Hon är på god väg och bli en livslevande trekkie. Men det är en annan historia.

♥ Ni har väl hört låten "I'm sexy and I know it" med LMFAO? Här har vi en skön parodi... på tal om trekkies.



♥ Geekredaktionen fick veta av en läsare att det finns en "nörd-öl"! TinA fick äran att dricka innehållet och var glad.



Saker vi inte ♥ denna vecka:

Vet inte riktigt hur man ska tänka, när de planerar göra en film om zombiesar och romans. Warm Bodies, som kommer ut nästa år handlar om en zombie, som blir kär i en människa. Och man ba: Nämen visst. För zombiesar kan ju tänka och känna (och låta bli att äta upp flickvännens hjärna). Ifs gör man en sådan här film om vampyrer, så då är givetvis zombiesar nästa steg (utifall ni undrade vem som sa det där, så var det Marianne - fast det var väl ganska uppenbart.) Nej vi tror inte riktigt på denna film. Speciellt inte eftersom zombiesen dessutom ser ut som värsta pojkdrömmen. Och man ba igen: Ja men visst. Hur ofta har du sett en snygg zombie i en film? Precis. Ska allting tas bort av oss skräckälskare? 

Att gratisapparna du har i din smartphone är de som drar sjukt mycket batteri! Det är för all reklam som hela tiden ska uppdateras. Bara en app kan suga ur batteriet på din livs viktigaste pryl på bara 90 minuter! Så det lönar sig kanske att betala för apparna hädanefter, vilket inte känns okej för TinA som är en väldigt snål person...

Stay tuned! Nästa vecka snackar vi om bland annat Prometheus och böcker. Be there or be square!

Translation: This week we're liking zombies in the garden (if we had one), Star Trek, Geek Beer and lots of other stuff. We're not liking the new movie about a zombie falling in love with a human girl. Yeah sure.. 

2 kommentarer:

  1. Läste just om zombiefilmen här (warm bodies. det finns dock redan en film om typ denna grej, fast det sker lite annorlunda. Men visst är det så att den ena är zombie och den andre människa.. Return of the living dead 3, från 93. Sevärd tycker jag, men jag gillar ju verkligen zombiefilmer också..
    http://www.imdb.com/title/tt0107953/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hörde faktiskt om den där nyligen (typ igår eller så) ska nog ta mig en titt på den :D Jag gillar också zombiefilmer, bara de ger något nytt och inte är en remake på en remake på en remake (som t.ex The Walking dead)

      Radera

We ♥ comments