14 juni 2012

Veckans filmtips: Project X

Visst har ni alla drömt om att få hålla i värsta festen? Att folk ska prata om dig dagen efter, om vilken storslagen kung du är? Det gjorde Thomas Kub också - innan han insåg vem som egentligen är hans polare och vad denne är kapabel till.
projektx1

Ser du den här killen, gå åt andra hållet. Pratar han med dig, spela döv. Vinkar han framför ditt ansikte, slå ner honom. Okej, kanske inte det sistnämnda, men vill du inte ha seriösa problem som det här: 

projektx2

... så gör du som jag säger! Till vänster om bilden ser du en massa människor, till höger en massa människor. I mitten står Thomas Kub på sitt hustak och blir filmad av nyheterna. 

Jag såg filmen häromkvällen och tyckte ... att den var skitkul! Jag skrattade en hel del under filmens gång. Typiskt High-school-film kanske, där en typisk nördig kille har typiska drömmar om att få den typiska populäraste tjejen, bli ihågkommen som någon typisk cool person i skolan och så slutar det lyckligt som det alltid gör. Se den gärna, för det är helt sjukt. Och kan bli din verklighet!




Smell u l8! /TinA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

We ♥ comments