22 juni 2012

Veckans App: Rumble

rumble


Rumble är ett spel som går ut på att göra så många ordkombinationer som möjligt från 16 bokstäver. Låter simpelt eller hur, förutom att man har 2 minuter tid på sig. Låter fortfarande simpelt eller hur? Nå, om du råkar ha ett 3-sekunders-minne (som jag) så blir det aningen frustrerande när man försöker på samma ord säg så där 3 gånger i streck.


Man spelar alltså mot en kompis - eller en random typ. Lite som Wordfeud eller Draw Something. Men det är lite kuligare - eftersom de andra börjar bli lite uttjatade. Vad jag vet är det säkert gammalt spel för alla Apple-fanboys, vi Android användare fick tag på den först lite senare - och behöver betala riktiga pengar för appen (Fast idag är den gratis - så snabbt snabbt och ladda hem den!!)


Appen fungerar väl rätt så bra. Det är dock ganska lätt att glömma bort att man spelar mot någon (3-sekunders-minnet ni vet...) så då förlorar man automatiskt, eftersom appen inte påminner eller berättar utifall motståndaren har kört. Dessutom krashar appen då och då, vilket är aningen irriterande. Men det är rätt så kul ändå. Eller det skulle väl vara roligare utifall jag skulle vinna lite oftare (än så länge har jag vunnit 1 gång, av typ hundra...)


Annars så får ni ha en riktigt trevlig midsommar! Ta det lugnt med alköhölen.


♥ Marianne



Translation : Rumble, yet another word puzzle game to get addicted to. 

2 kommentarer:

We ♥ comments