7 okt. 2012

Geek Week: Halloween, sjungande Wookies och världens sämsta app.

Geekredaktionen gillar:


♥ Tänk er ett Klingon band.. som sjunger i Wookie.. Och så finns det en Wookie som dansar magdans. Ja någon annan har också tydligen tänkt på det - haha! Helt bäst! Och ganska stört. ♥
 Zombies, run! - appen. Läs här mer om den (om ni inte gjort det än..) ♥ Vi har nu två väldigt glada geeks i Örebro: Marianne har fått bokhyllan Expedit (och inrett om sin lägenhet och faktiskt trivs där nuförtiden... ) och Tina har fått en soffa och två bokhyllor. De fick ju chansen att spänna musklerna och är nu mucho glada att träningen ger resultat till slut ;) ♥ Enligt vår poll som vi hade uppe ett tag, så tycker ni mest om Geek Week! Och minst om våra spelinlägg. Tycker ni att vi borde ha polls uppe oftare? ♥ Leksaker som väcker nostalgikänslor.



♥ Nu är det inte så mycket långt kvar till Halloween. Geekredaktionen är i full fart inför vår favoritfest. Hur seriösa är vi när det gäller Halloween?  Detta är enda gången om året då man hör TinA säga: OMG, vad ska jag ha på mig??? True story. Marianne däremot har förberett sig och köpt cupcakeformar i silikon som hon ska fylla med gottiga grejer (antingen cupcakes eller sen gigantiska jelloshots) :



Från Dio i Krämaren - 20 kr för tre stycken. ♥


Geekredaktionen gillar inte:

• Spelappen Mystique. Det låter som typ världens bästa spel - nämligen ett skräckspel! Men... Den krashar på Samsung Galaxy S2 efter 3 minuter. Känns oerhört ovärt och tack att vi slösat vår datatrafik för att ladda ner denna skitappen. Gnaaah!
Colleen Lachowicz, en senatorkandidati USA, spelar WoW och har nu fått det vänt mot sig av sina motståndare, genom att de har lagt upp en hemsida med inspelningar där hon är lite grov i orden och därför inte passar som senator. Så otroligt löjligt. 

1 kommentar:

  1. I am thinking that in this time you should give a try to this new app Five Nights at Freddy's 2 Apk : which is now most trending app in the world.

    SvaraRadera

We ♥ comments